Lerend Werken

warning: Missing argument 1 for zen_breadcrumb(), called in /var/www/scopeconsultants.nl/httpdocs/themes/zen/zen/node-page.tpl.php on line 58 and defined in /var/www/scopeconsultants.nl/httpdocs/themes/zen/zen/template.php on line 48.

Lerend Werken

Print deze pagina

Scope Consultants neemt met haar concept “Lerend Werken”  talentvolle afgestudeerde jongeren, maar ook oudere starters in dienst. Deze kandidaten dienen aan de gestelde competenties en startkwalificaties van onze klanten te voldoen. De kracht achter dit concept schuilt in de win-win situatie voor alle betrokken partijen. Onze klanten hoeven zelf geen personeel in dienst te nemen, dus hebben zij ook niet het risico’s en de administratieve rompslomp die daarbij hoort. Verder kunnen zij na verloop van tijd, als er vacatures ontstaan, de ingehuurde medewerkers een aanbod doen.
 

Dynamisch verkeersmanagement

Scope Consultants richt zich op het managen van verkeer op zowel autosnelwegen als het onderliggende wegennet. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit een Verkeerscentrale. 

Het concept Lerend Werken is de manier voor uw organisatie om tijdelijk over jong talent te beschikken, die wellicht op een later tijdstip bij u in dienst kan komen. Daarnaast bieden wij ervaren mensen aan, die op tijdelijke basis, bij u de kastanjes uit het vuur komen halen. Deze medewerkers zijn flexibel, goed opgeleid en zij kunnen ‘op maat’ bij u worden ingezet.